Open Site Navigation

Ørnberg Vinvogn

Mit navn er Ásta, jeg er 22 år og er opvokset på Sj. Odde på Hvidelykkegaard, hvor Ørnberg Vin produceres. Jeg har, af den grund, fulgt vineriet og dets udviklingen lige fra de plantede de første vinstokke i 2007. På det tidspunkt var jeg 7 år gammel og jeg har derfor fra en tidlig alder lært om vin og hvordan det produceres. Interessen for vin har altid være stor - selvom der gik mange år før jeg selv kunne drikke den. 

Jeg har nu i en årrække boet i København, og selvom jeg elsker at bo her, har jeg måttet indse, at savnet til Sj. Odde og det landlige miljø er stort. 

Så da jeg fik muligheden for at drive min egen vin- og madbar og sætte mit eget præg på lokalmiljøet på Sj. Odde, var jeg ikke et sekund i tvivl om hvad fremtiden nu skulle byde mig.

Jeg har mange års erfaring indenfor restaurationsbranchen og et stort iværksættergen - som jeg nok har fra min familie. 

Ideen med Ørnberg Vinvogn er at skabe et rum, hvor folk kan samles om lækker vin og mad i naturskønne omgivelser - noget som jeg selv har manglet på Sj. Odde, og generelt i Odsherred, mens jeg er vokset op her. 

Sj. Odde ligger mit hjerte meget nært og Ørnberg Vinvogn skal bidrage til kulturlivet på Sj, Odde og være med til at give endnu mere liv til byen og området. 

Om os

Kontakt:

Ørnberg Vinvogn
Drusbjergvej 2
4583, Sjællands Odde
Tlf: 31 90 07 71
Email: oernbergvinvogn@gmail.com
CVR: 43018817

Sociale medier:

Find os

 

  • Facebook
  • Instagram